Järjestöjen ja seurakuntien tarjoama apu

Seurakunnan palveleva puhelin & chat

Joensuun seurakunnan keskusteluapu tarjoaa mahdollisuutta keskustella luottamuksellisesti kaikista elämäsi huolista ja murheista. Voit ottaa yhteyttä, vaikka et olisi kirkon jäsen.

Seurakunnan perheneuvonta

Kaipaatko apua parisuhteen ja perhe-elämän ongelmiin tai tukea erotilanteessa? Joensuun perheasiain neuvottelukeskuksessa puolisot voivat tulla keskustelemaan perheneuvojan kanssa yhdessä tai erikseen.

Seurakunnat tarjoavat mm. terapeuttista keskusteluapua sekä perheasioiden sovittelua lasten huollon ja yhteisen vanhemmuuden ristiriitoihin erotilanteessa.

Lue lisää:

Marttojen kotitalousneuvonta

Martat on kotitalousneuvontaa antava kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta. Järjestö on puoluepoliittisesti sekä uskonnollisesti sitoutumaton.

MLL:n palvelut

Mannerheimin lastensuojeluliiton valtakunnallisista löytyy monenlaista tukea ja apua lapsiperheille. Linkin takaa löydät mm. vanhempain- ja nuortennetin, leikkipankin, tietoa lapsen eri kehitysvaiheista, nuorisoneuvolan jne.

Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset ry on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. PeLa tarjoaa laadukkaita lastensuojelupalveluita kunnille sekä asiantuntijapalveluita perheille ja ammattilaisille.

Helminauha-hanke

Simpukka Ry:n Helminauha-hanke tarjoaa tukea vanhemmaksi itsellisesti lahjasoluhoitojen avulla hankkiutuneille/hankkiutuville